eur:
396.56
usd:
369.77
bux:
70319.21
2024. június 20. csütörtök Rafael
Ferencvárosi játékosok gólöröme a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Fiorentina mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Súlyos összegekre büntette az MLSZ a Ferencvárost és más klubokat

A Magyar Labdarúgó Szövetség múlt heti ülésén döntöttek a szankcióról, kapott belőle a Debrecen, a Nyíregyháza, a Győr és a Szombathelyi Haladás is.

A Ferencváros 16 millió 500 ezer forintot, a Debrecen 3 millió 200 ezer, a Nyíregyházának 1 millió 200 ezer, a Győrnek 700 ezer, míg a Szombathelynek 600 ezret kell fizetnie a szurkolói miatt - idézte a Sportal az MLSZ-t.

A határozat szerint a Fradi négy mérkőzés miatt kapta ezt a magas büntetést, az MTK és Diósgyőr elleni idegenbeli, valamint a DVSC és Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személyek szidalmazása, pirotechnikai eszközök használata, egészségre, biztonságra reális veszélyt jelentő kirívóan súlyos cselekmény elkövetése, mérkőzés ideiglenes felfüggesztését eredményező cselekmény elkövetése, sértő tartalmú felíratok kihelyezése és szurkolók elzárt területre történt bejutása) büntetett a szövetség.

A DVSC-t az Ferencváros és a Puskás Akadémia elleni idegenbeli, valamint a Fehérvár és az Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személyek szidalmazása, pirotechnikai eszközök használata és sértő tartalmú felírat kihelyezése) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Címlapról ajánljuk
Kitoloncolás: Németország Üzbegisztán-terve beelőzheti a britek Ruanda-tervét

Kitoloncolás: Németország Üzbegisztán-terve beelőzheti a britek Ruanda-tervét

Üzbegisztánnal tárgyal Németország arról, hogy a bűncselekményt elkövető afgánokat az ázsiai országon keresztül toloncolhassák haza. Dánia és az Egyesült Királyság Ruandával, Olaszország pedig Albániával állapodott meg az illegális bevándorlók kitelepítéséről. A Migrációkutató Intézet kutatási vezetőjét, Sayfo Omart kérdeztük a megoldásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.20. csütörtök, 18:00
Demkó Attila
a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének vezetője
Új iparág megszületését lengette be Nagy Márton

Új iparág megszületését lengette be Nagy Márton

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter fogadta a legnagyobb akkumulátoripari cégek közé tartozó SK ON Hungary és CATL Debrecen képviselőt. Az egyeztetések keretében Cho Daehee-vel, az SK ON Hungary ügyvezető igazgatójával és Jason Chen-nel, a CATL európai működésért felelős ügyvezető igazgatójával tárgyalt. A megbeszélés során a felek áttekintették az elektromos járműiparhoz kapcsolódó akkumulátoripar nemzetközi helyzetét, különös tekintettel annak európai helyzetére, továbbá az ágazat előtt álló kihívásokat és a zöld átállásban rejlő lehetőségeket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×