eur:
396.29
usd:
369.78
bux:
69636.7
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Manuel Neuer német kapus a katari labdarúgó-világbajnokság E csoportjában játszott Costa Rica-Németország mérkőzés végén az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 1-jén. Németország 4-2-re győzött, de nem jutott tovább.
Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Veszélyben az Eb-je? - betegeskedik a magyarok legnagyobb ellenfelének kapusa

Világbajnok kapusuk, Manuel Neuer nélkül kezdik el a felkészülést a június 14-én rajtoló, hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra a magyar csoportellenfél németek.

A német szövetség közlése szerint a Bayern München hálóőre - aki Julian Nagelsmann szövetségi kapitánynál az első számú jelölt a kapusposztra - gyomorbántalmak miatt nem tudott elutazni vasárnap a türingiai Blankenhainba, ahol péntekig edzőtáboroznak a házigazdák.

A DFB hozzátette: a 38 éves játékos a lehető leghamarabb csatlakozik majd társaihoz. A tervek szerint a 117-szeres válogatott Neuer a június 3-ai, ukránok elleni nürnbergi felkészülési meccsen tér vissza a Nationalelf kapujába, amit legutóbb másfél éve, a katari világbajnokságon védett.

Az Eb-n a június 14-i nyitómérkőzésen Skócia lesz a németek ellenfele, aztán június 19-én a magyarokkal, június 23-án pedig a svájciakkal játszanak az A csoportban.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: Ukrajna a békecsúcson nem érte el a valódi célját

Bendarzsevszkij Anton: Ukrajna a békecsúcson nem érte el a valódi célját

Svájcban a hétvégén békekonferenciát tartottak Ukrajna ügyében, Oroszország nélkül. Vlagyimir Putyin elnök egy orosz béketervet ismertetett, amelynek alapfeltétele, hogy Kijev mondjon le több ukrán régióról, valamint a NATO-tagsági törekvéseiről. Bendarzsevszkij Anton, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója szerint az ajánlat inkább egyfajta fricska, mint tárgyalási alap.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Javul a hangulat, emelkednek a tőzsdék

Javul a hangulat, emelkednek a tőzsdék

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×