eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Twitter/RB Leipzig English ‏

Újra Lőw Zsolt lesz a Bayern München vezetőedzője

És megint Thomas Tuchel eltiltása nyitotta meg az utat a magyar másodedző előtt, hogy "meccseljen". Legutóbb igen jól sült el - a BL-csoportkörben a MU ellen.

Thomas Tuchel vezetőedző eltiltása miatt segítője, Lőw Zsolt irányíthatja a címvédő Bayern Münchent a német labdarúgó-bajnokság következő fordulójában, egy hét múlva az 1. FC Köln ellen - hívja fel a figyelmet cikkében az Origo.

A szombati, Bundesliga-újonc Heidenheim elleni mérközés eleinte jól alakult, 2-0-ra vezettek a bajorok, ám a hazaiak talpra álltak, és 3-2-re fordítottak, a vezetőedző pedig megkapta szezonbeli negyedik sárgáját, ami azt jelenti, nem ülhet a padra a következő bajnokin.

Az efféle helyettesítés legutóbb jól sült el, szeptember 20-án Lőw Zsolt egy BL-csoportmeccsen dirigált főnöke helyett, 4-3-ra meg is verték a Manchester Unitedet.

Egyébként nem kicsi a tétje a Köln elleni Bayern-bajnokinak: ha 15 pont megmarad a listavezető Leverkusen és a jelenleg második müncheniek közti, jelenleg 16 pontos különbségből, a Leverkusen a további fordulók eredményétől függetlenül bajnok.

Az már korábban eldőlt, hogy a Tuchel-stáb a nyáron szedi a sátorfáját. Persze a BL-ben még vannak feladatok, a Premier League friss éllovasa, az Arsenal lesz a negyeddöntős ellenfél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×