eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A man plays an overhead smalsh shot in a shaft of light across a tennis court
Nyitókép: Kolbz/Getty Images

Nagy volt a magyar mozgolódás a tenisz-világranglistán

Marozsán Fábián egy helyet javítva az 57., míg Fucsovics Márton 12-t rontva a 86. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

A legutóbbi rangsor óta Marozsán a nyolcaddöntőig menetelt az Indian Wells-i szupertornán, amelyen csak a későbbi győztes spanyol Carlos Alcaraz tudta megállítani. Fucsovics tartalék volt a selejtezőben, végül nem lépett pályára a kaliforniai viadalon, ezen a héten ugyanakkor mindketten ott lesznek a miami ezres versenyen.

A székesfehérvári tornán negyeddöntős Piros Zsombor két héttel ezelőtti karriercsúcsához képest két helyet rontva jelenleg a 108.

Az ATP-rangsort továbbra is a 24-szeres Grand Slam-győztes szerb Novak Djokovic vezeti Alcaraz és az Australian Open-bajnok olasz Jannik Sinner előtt.

A nőknél változatlanul Bondár Anna a legelőkelőbb helyen álló magyar, ő két helyet javítva a 110., Gálfi Dalma a 144., Udvardy Panna a 160., Babos Tímea pedig a 182.

Az élen változatlanul a friss Indian Wells-i bajnok lengyel Iga Swiatek áll – a WTA honlapja alapján.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×