eur:
389.84
usd:
364.86
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Ignacio Biosca, a Telekom Veszprém játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában játszott Telekom Veszprém - RK Celje PL mérkőzésen a Veszprém Arénában 2023. november 23-án. A házigazdák 41-31-re nyertek a szlovén csapat ellen.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Csak a nyáron érkezett, de máris távozik a Veszprém kapusa

Azonnali hatállyal távozott a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától Ignacio Biosca García, a tavaly nyáron igazolt spanyol kapus.

A klub január végén jelentette be, hogy a lengyel Orlen Wisla Plocktól érkezett játékos idén nyáron a francia HBC Nantes együttesénél folytatja pályafutását, majd leigazolta a dán Mike Ulrich Jensent. Hétfőn derült ki, hogy Biosca új megállapodása már most hatályba lép, vagyis azonnal távozott a bakonyiaktól.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×