eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Belga Nagydíjára a spa-francorchampsi pályán, Stavelot közelében 2023. július 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Matthys

Jótékonysági fogadást kötött egy krőzus Verstappen kudarcára

Jeff Dodds, az elektromos Formula E versenysorozat ügyvezető igazgatója negyedmillió dollárt ajánl fel jótékony célra, ha nem Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője lesz az idén a Forma-1 világbajnoka.

A TNT Sports televíziónak adott interjúban Dodds annak a véleményének adott hangot, hogy szerinte alapesetben senki nem lesz képes megakadályozni a 26 éves holland versenyzőt sorozatban negyedik vb-címének elhódításában.

"Ha nem sérül meg és semmi váratlan dolog nem történik, akkor 99 százalék, hogy a zsebében van a trófea" - fogalmazott az ügyvezető igazgató, majd hozzátette: "ha valamelyik másik versenyző lesz a vb-győztes, akkor negyedmillió dollárt adományozunk jótékony célra, és hogy pontosan mire, azt a világbajnok döntheti majd el".

Verstappen tavaly 22-ből 19 futamot nyert meg, és nagy fölénnyel diadalmaskodott a vb-pontversenyben.

Az idei szezon a héten Bahreinben zajló hivatalos tesztet követően, jövő hét végén, ugyancsak Szahírban kezdődik.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×