eur:
389.46
usd:
362.81
bux:
67982.32
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője integet a nézőknek, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Ausztrál Nagydíjának időmérő edzését a melbourne-i pályán 2022. április 9-én. A futamot április 10-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Asanka Brendon Ratnayake

Pecsét került Charles Leclerc új F1-szerződésére

A maranellói istálló csütörtökön jelentette be, hogy megállapodott a 26 esztendős versenyzővel.

A Forma-1-es Ferrari szerződést hosszabbított pilótájával, a monacói Charles Leclerc-rel.

A maranellói istálló csütörtökön jelentette be, hogy megállapodott a 26 esztendős versenyzővel, aki így 2024 után is a csapatot erősíti majd.

Leclerc 2016-ban lett a Ferrari pilótaakadémiájának a tagja, 2017-ben a Forma-2-ben nyújtott kiváló teljesítményének köszönhetően kapott lehetőséget a Saubernél, 2019 óta pedig a "főistállót" erősíti.

Abban az évben ő lett a Ferrari történetének a legfiatalabb futamgyőztese a Belga Nagydíjon aratott sikerével. Az olasz csapat színeiben eddig 103 versenyen állt rajthoz, ötször nyert, 30-szor végzett a dobogón, és 1035 pontot gyűjtött.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×