eur:
389.61
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Nemsokára százmilliók ismerhetik meg Szoboszlai Dominik történetét – dokumentumfilm készül

A Premier League Stories dokumentumsorozatban, mely az angol élvonal főszereplőit mutatja be, hamarosan a magyar középpályás kerül reflektorfénybe.

Kedden érkezett Magyarországra a Premier League küldöttsége, többek között forgatott a magyar válogatott telki edzőközpontjában, a fővárosban és Székesfehérváron is – számolt be róla a sportal.hu. A Marco Rossi vezette válogatott minden meccs előtt Telkiben edz, és a játékosok a kijelölt napokon a sajtó számára is rendelkezésre állnak. Most azonban a hazai stábok mellett az angol küldöttség is ott forgatott.

A Premier League Stories a szervezet saját gyártású dokumentumfilm-sorozata, amely 30 perces epizódokban mutatja be a világ egyik legerősebb bajnokságának főszereplőit, csapatait. Igyekeznek még sosem látott vagy kevésbé ismert oldalukról bemutatni a sportolókat. A sorozat 2018-ban indult,

a világ 186 országában 300-400 millió nézőhöz jut el epizódonként.

A széria már a negyedik évadánál tart (a Covid-járvány idején egy kimaradt). Olyan klasszisok tűntek fel benne a közelmúltban, mint Harry Kane, Vincent Kompany vagy Erling Haaland, de menedzsereknek is szentelnek epizódokat, így ismerhettük már meg Sir Alex Fergussont, Erik ten Hagot és Mikel Artetát is.

„Nyáron Angliában is bombaként robbant a hír, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazol, az érdeklődés pedig azóta nemhogy csökkent, de folyamatosan, hétről hétre nő" – mondta Bérczi Barbara, a Premier League magyar gyártásvezetője. Szerinte a középpályást körülvevő figyelem már nem csak Angliában van jelen, a világon mindenhonnan érkeznek a megkeresések. Úgy érezték, Szoboszlai tökéletesen beleillik a sorozat profiljába, így próbálják bemutatni nem mindennapi történetét mindazoknak, akik eddig esetleg nem ismerték.

A Premier League Stories stábja Magyarország után Németországban és Ausztriában forgat majd tovább. A novemberben adásba kerülő epizódban bemutatják Szoboszlai Dominik karrierjének főbb állomásait, valamint a liverpooli jelent is. A pontos dátum egyelőre nem ismert, ahogyan az sem, hogy melyik csatornán láthatják majd a magyar nézők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×