eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Darwin Nunez, a Liverpool játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Liverpool - Real Madrid első mérkőzésén a liverpooli Anfield Stadionban 2023. február 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Szoboszlai csapata emberhátrányban fordított

A Liverpool - Szoboszlai Dominikkel a kezdőcsapatban - több mint egy órát emberhátrányban játszva fordított és nyert 2-1-re a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A Mersey-parti együttes korán hátrányba került, majd szűk félóra után tíz főre fogyatkozott a csapatkapitány Virgil van Dijk kiállítása miatt. A 81. percben a négy perccel korábban becserélt Darwin Nunez egyenlített, majd a ráadás perceiben a győztes találatot is megszerezte emberhátrányban. A magyar válogatott Szoboszlai végigjátszotta az összecsapást.

A Vörösök sikerükkel megőrizték veretlenségüket.

Premier League, 3. forduló:

Newcastle United-Liverpool 1-2 (1-0)

Burnley-Aston Villa 1-3 (0-2)

Sheffield United-Manchester City 1-2 (0-0)

Arsenal-Fulham 2-2 (0-1)

Brentford-Crystal Palace 1-1 (1-0)

Everton-Wolverhampton Wanderers 0-1 (0-0)

Manchester United-Nottingham Forest 3-2 (1-2)

Brighton-West Ham United 1-3 (0-1)

Bournemouth-Tottenham Hotspur 0-2 (0-1)

Chelsea-Luton Town 3-0 (1-0)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×