eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul
Gelsenkirchen, 2018. március 3.Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának a Schalke ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésén Gelsenkirchenben 2018. március 3-án. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Dárdai Pál csapatának továbbra sem megy jól, Lisztes Krisztián pedig egyre közelebb Frankfurthoz

A német másodosztály harmadik fordulójában is vereséget szenvedett a Dárdai Pál vezette Hertha BSC, amely ezúttal a Hamburg otthonában maradt alul. A 3-0-s hamburgi siker azt jelenti, hogy a berliniek három forduló után nulla ponttal és 0-5-ös gólkülönbséggel az utolsó helyen állnak.

A 3-0-s hamburgi siker azt jelenti, hogy a berliniek három forduló után nulla ponttal és 0-5-ös gólkülönbséggel az utolsó helyen állnak. A csapat vezetőedzője, id. Dárdai Pál a lefújást követően a Kickernek adott interjút, amit a csakfoci.hu idézett.

"A támadójáték gyenge volt, többet vártunk a múlt hétvége után. Nagyon furcsa, a Jena ellen gólfesztivált rendeztünk, remekül játszottunk, de a három bajnokira ezt nem tudtuk átmenteni.

Ma nem voltunk elég határozottak, és nem jutottunk el a befejezésekig"

Szerinte megérdemelten nyert a Hamburg, bár Dárdai Pál azt is elmondta, hogy az első két gólnál azért hibáztak a Hertha-védők.

A német lapnak nyilatkozó magyar edző ugyanakkor kendőzetlenül beszélt arról is, hogy szerinte mi lehet az oka a csapat gyenge teljesítményének. "Néhány hétig szoknunk kell ezt a szintet - folytatta Dárdai. Mondanom sem kell, ez egy nehéz bajnokság, fel kell vennünk a ritmust. A héten az edzéseken még azt gondoltam, hogy ha így játszunk Hamburgban, akkor nyerni fogunk, de ebből semmi sem jött össze. Az öltözőben és az edzéseken minden rendben van, de

a végén a minőség dönt, és abban nem vagyunk elég erősek ehhez a bajnoksághoz" - mondta Dárdai Pál.

Közben Lisztes Krisztián a Eintracht Frankfurthoz igazol?

A hírek szerint hamarosan egy fővel nőni fog a Bundesligában játszó magyarok száma. Megérkezett ugyanis a német élvonalbeli Eintracht Frankfurt ajánlata a Ferencvároshoz a 18 éves Lisztes Krisztiánért.

A játékos édesapja, a korábbi 49-szeres válogatott, idősebb Lisztes Krisztián ezek után szombaton az Instagramon már egy frankfurti bögrében posztolta az első kávéját …

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×