eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Gelsenkirchen, 2018. március 3.Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának a Schalke ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésén Gelsenkirchenben 2018. március 3-án. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Dárdai Pál csapatának továbbra sem megy jól, Lisztes Krisztián pedig egyre közelebb Frankfurthoz

A német másodosztály harmadik fordulójában is vereséget szenvedett a Dárdai Pál vezette Hertha BSC, amely ezúttal a Hamburg otthonában maradt alul. A 3-0-s hamburgi siker azt jelenti, hogy a berliniek három forduló után nulla ponttal és 0-5-ös gólkülönbséggel az utolsó helyen állnak.

A 3-0-s hamburgi siker azt jelenti, hogy a berliniek három forduló után nulla ponttal és 0-5-ös gólkülönbséggel az utolsó helyen állnak. A csapat vezetőedzője, id. Dárdai Pál a lefújást követően a Kickernek adott interjút, amit a csakfoci.hu idézett.

"A támadójáték gyenge volt, többet vártunk a múlt hétvége után. Nagyon furcsa, a Jena ellen gólfesztivált rendeztünk, remekül játszottunk, de a három bajnokira ezt nem tudtuk átmenteni.

Ma nem voltunk elég határozottak, és nem jutottunk el a befejezésekig"

Szerinte megérdemelten nyert a Hamburg, bár Dárdai Pál azt is elmondta, hogy az első két gólnál azért hibáztak a Hertha-védők.

A német lapnak nyilatkozó magyar edző ugyanakkor kendőzetlenül beszélt arról is, hogy szerinte mi lehet az oka a csapat gyenge teljesítményének. "Néhány hétig szoknunk kell ezt a szintet - folytatta Dárdai. Mondanom sem kell, ez egy nehéz bajnokság, fel kell vennünk a ritmust. A héten az edzéseken még azt gondoltam, hogy ha így játszunk Hamburgban, akkor nyerni fogunk, de ebből semmi sem jött össze. Az öltözőben és az edzéseken minden rendben van, de

a végén a minőség dönt, és abban nem vagyunk elég erősek ehhez a bajnoksághoz" - mondta Dárdai Pál.

Közben Lisztes Krisztián a Eintracht Frankfurthoz igazol?

A hírek szerint hamarosan egy fővel nőni fog a Bundesligában játszó magyarok száma. Megérkezett ugyanis a német élvonalbeli Eintracht Frankfurt ajánlata a Ferencvároshoz a 18 éves Lisztes Krisztiánért.

A játékos édesapja, a korábbi 49-szeres válogatott, idősebb Lisztes Krisztián ezek után szombaton az Instagramon már egy frankfurti bögrében posztolta az első kávéját …

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×