eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
A Medál Pláza a Nemzeti Atlétikai Központnál 2023. augusztus 12-én, ahol az éremátadások és koncertek, szórakoztató programok is lesznek. Ezen a napon, az egy hét múlva kezdődő atlétikai vb kezdete előtt sajtótájékoztatót tartottak, amnelyen Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára, a budapesti atlétikai világbajnokság kormánybiztosa elmondta, hogy célegyenesbe fordult a rendezés, minden készen áll, hogy elkezdődjön Magyarország eddigi legnagyobb sporteseménye.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Egyetlen napra beszakadnak az atlétikai vb jegyárai

Pénteken 23 órán keresztül jegyvásárlási maraton lesz a szombaton kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságra.

Eddig több mint 300 ezer jegy talált gazdára és összesen 106 országból érkeznek nézők a világ harmadik legnagyobb sporteseményére. Németh Balázs, a vb-t szervező Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója csütörtök este az M1 tévécsatornán jelentette be: péntek 0 órától 23.00-ig 50 százalékos kedvezménnyel lesznek elérhetőek a vb 3-as és 4-es kategóriájú jegytípusai, amelyek a stadion felső karéjára szólnak. A reggeli programokra szóló jegyek egységesen 2023 forintba kerülnek az akció idején.

"Az atlétikai világbajnokság a meglepetések, az élmények mellett a gesztusok sporteseménye is, amit az első perctől azzal a szándékkal szervezünk, hogy a lehető legtöbben láthassák azt a csodát, amit a szuperhősök küzdelme és azok a programok jelentenek, amelyek izgalmas és szórakoztató kiegészítői ennek a kilencnapos sportünnepnek. Ezek a gondolatok hívták életre a 23 órás jegyvásárlási maratont is: arra buzdítjuk azokat, akik eddig nem tehették meg, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel és találkozzunk Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményén!" - hangsúlyozta Németh Balázs.

A maraton idején a jegyek a https://bit.ly/jegymaraton oldalon, a jegymaraton gombra kattintva érhetők.

Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét - amelyen minden idők legnagyobb létszámú, 63 fős magyar csapata indul - szombattól jövő vasárnapig a Nemzeti Atlétikai Központban rendezik, az utcai futó- és gyaloglóversenyek központja a Hősök tere lesz.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×