eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

"Szobosslai" lilára váltott - videó, fotó

Pénteken rajtol a Premier League, a magyar játékost foglalkoztató Liverpool vasárnap játssza első mérkőzését. A rajt előtt még buliztak egy jót a játékosok és a szurkolók, és egy vidám performansz keretében a magyar futballista bemutatta a csapat új mezét.

A Liverpool játékosai voltak a meglepetésvendégei a Boss Night nevű rendezvénynek, ahol a csapat szurkolói buliztak egy jót a Premier League rajtja előtt.

A Liverpool-drukkerek által gyakran énekelt Allez, Allez, Allez című dalnál a csapat kapusa, Alisson Becker is beszállt gitározni, majd megérkezett a színpadra a nyáron igazolt Szoboszlai Dominik is a most bemutatott harmadik számú szerelésben, egy lila mezben - írta a 24.hu.

A portál megjegyzi: a szurkolók körében nagy népszerűségnek örvend a középpályás. Erről árulkodik az a kép, amelyen a nevét úgy írták fel a magyar zászlóra, hogy a fehér sávban a boss, vagyis főnök felirat olvasható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×