eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Thibaut Courtois madridi kapus ünnepli csapata győzelmét a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés végén a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án. A spanyol csapat 1-0-ra győzött.
Nyitókép: Thibaut Courtois madridi kapus ünnepli csapata győzelmét a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés végén. MTI/EPA/Friedemann Vogel

Dráma a Real Madridnál, sürgősen kapust kell igazolni

Súlyos sérülést, keresztszalag-szakadást szenvedett Thibaut Courtois a Real Madrid edzésén. A kapus legjobb esetben a még meg sem kezdődött idény végén védhet, ezért a Madridnak gyorsan új kapus után kell néznie.

A belga játékos 2018 óta a Madrid első számú kapusa, azóta mindössze 24 bajnokiról hiányzott. Most szinte biztosan legalább ennyiről fog, mert hasonló sérülést szenvedett, mint tavaly októberben Gulácsi Péter.

A Real Madridnál egyelőre az ukrán Andrij Lunyin az első számú kapus, azonnal bevethető második számú nincs is, a 19 éves Diego Pineiro és a 18 éves Fran González következik a sorban.

A Madridnak azonnal kapust kell keresnie. A piacon szabadon lévők közül David de Gea lehet az első számú jelölt, esetleg az ugyancsak spanyol Kepa, akiről a Chelsea hajlandó lehet lemondani, miután megszerezte Robert Sánchezt a Brightontól.

Egyelőre még nincs döntés, merre induljanak a vezetők. Esetleg Zágrábba is mehetnek, felvetődött ugyanis a Dinamo kapusának, Dominik Livakovicnak is a neve, aki állítólag 12 millió euróért megszerezhető.

Lényegesen olcsóbb, mint a marokkói Bunu, a georgiai Mamardasvili, s főleg a portugál Diogo Costa, akit a Porto 45 millió euró alatt aligha engedne át.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×