eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szamara, 2018. július 7.Az angol Dele Alli (b2) gólt fejel a svéd Robin Olsen kapujába a Svédország - Anglia mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében Szamarában 2018. július 7-én. (MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz)
Nyitókép: Thanászisz Sztavrakisz

Sokkoló gyerekkori traumáról vallott a világhírű futballista

Az angol válogatott Dele Alli rendkívül nehéz gyerekkoráról beszélt egy friss interjúban.

Dele Alli, az Everton korábbi angol válogatott labdarúgója egy interjúban elárulta, hatéves korában szexuálisan zaklatták. Gyermekéveiről nyíltan mesélt Gary Neville YouTube-on közzétett műsorában – írja az Index.

„Már hatévesen molesztáltak. Aztán Afrikába küldtek, hogy fegyelmet tanuljak, majd újra visszakerültem ebbe a közegbe. Hétéves koromban kezdtem el dohányozni, nyolcévesen pedig már drogot árultattak velem. Egy idősebb férfi azt mondta nekem, hogy egy biciklis gyereket nem állítanak meg a rendőrök, így a focilabdámmal együtt tekertem, alatta pedig a kábítószert vittem” – vallotta be a most 27 éves futballista.

11 évesen már egy hídról is lelógatta egy férfi a szomszédos lakótelepről, a halálfélelem az életének szerves része volt. „12 éves koromban örökbe fogadtak, és onnantól kezdve sokkal jobb életet élhettem egy szerető, csodálatos családban” – fejtette ki Alli, hogyan szabadult ki a bántalmazó közegből.

Az angol válogatottban 37 alkalommal pályára lépő középpályást a Tottenhamben pályafutása csúcsán piaci értékét 100 millió euróra taksálták. A hozzá fűzött reményeket viszont sosem tudta beváltani, 2022 januárjában az Evertonhoz igazolt, ahonnan fél év után a török Besiktashoz került kölcsönjátékosként, majd a kitérő után most tért vissza az élvonalbeli klubhoz.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 17:15
×
×
×
×