eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

A magyar szurkolók hangját is magukkal vihetik a vízilabdázók

Különleges kampányt indított a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) főszponzora, az E.ON Hungária Csoport.

A "Szurkoljunk együtt Fukuokáig" kezdeményezésnek köszönhetően a szurkolók hangját juttatják el a júliusban Japánban sorra kerülő világbajnokságra.

A kampányt csütörtökön, a férfiválogatott sajtónyilvános edzését követően mutatták be, egyúttal bejelentették, hogy a cég - amely immár évtizedes partnerségben támogatja az MVLSZ-t - újabb egy évvel hosszabbította meg, illetve bővítette az együttműködést, és a válogatott csapatok számára is kiemelt támogatást nyújt.

"Játékosként és vezetőként is megtapasztaltam: mindig öröm, ha a csapat legrutinosabb, legrégebben velünk +játszó+ tagja meghosszabbítja a szerződését, hiszen nagyon sokan szeretnék a soraikban tudni az olyan kiválóságokat, mint az E.ON. Büszkék vagyunk, hogy a magyar sporttámogatási piac egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb és a sport iránt leginkább elkötelezett szereplője nem csupán velünk tart a következő években, de még szorosabbra fűzi velünk a köteléket, és még hatványozottabban támogat bennünket" - nyilatkozta Madaras Norbert, az MVLSZ elnöke.

A vizes világbajnoksághoz kapcsolódó szurkolói kampány a "Szurkoljunk együtt Fukuokáig" mottó jegyében,

nyereményjátékkal egybekötve gyűjti össze a szurkolói hangokat - buzdításokat, rigmusokat, dalokat - és különleges, beépített hanghordozóval ellátott vízilabdasapkákba rejtve juttatja el Japánba,

közvetlenül a játékosok fülébe. Így a csapatokat távolról buzdítók hangja ott is erőt adhat a sportolóknak, ahol a magyar közönség nem lehet velük.

Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese az együttműködéssel és a kampánnyal kapcsolatban elmondta: "Ez a nagy múltú és sikerekkel teli partnerség azért működik ilyen jól, mert értékeink közösek: együttműködés, inspiráló célok kitűzése, folyamatos fejlődés és a közös sikerek megélése. A vízilabdasportot, akár egy energiacéget ugyanaz a vezérlő elv, a mindig jobb teljesítményre sarkalló belső erő tartja mozgásban." Hozzátette, szeretnének továbbra is részesei lenni az örömöknek, sikereknek, "ezért együttműködésünket kiterjesztjük, és a válogatott számára is támogatást nyújtunk."

Varga Zsolt szövetségi kapitány arról beszélt, hogy a támogatásnak köszönhetően a legmagasabb szinten tudnak dolgozni.

"Nem az a lényeg, hogy a legtöbb munkát végezzük el, hanem, hogy azt olyan minőségben tegyük, hogy a maximumot ki tudjuk hozni a játékosokból" - mondta a szakember.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×