eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Nyitókép: unsplash.com

Leírhatatlan szavakkal ünnepelte csapata feljutását Urbán Flórián

Feljutott az NB II-be a BVSC-Zugló, miután idegenben tudott nyerni a Szentlőrinc otthonában 2:1-re. A klub videója megörökítette a meccs utáni ünneplést.

Az NB III Keleti csoportjának bajnoka, BVSC-Zugló vendégként vívta ki a feljutását a Merkantil Bank Ligába, mert a hazai döntetlen után 2-1-re diadalmaskodott a Szentlőrinc otthonában, amely így búcsúzott a másodosztálytól.

A lefújás után a klub 6 perces videóban mutatta meg az ünneplést. A játékosok pacsiztak az őket idegenbe is elkísérő szurkolókkal. Az edzőjük, Urbán Flórián szintén örült, de olyan szavakkal, amelyeket mi nem idézhetünk.

A drukkereket ez nem zavarta, sőt skandálni kezdték a nevét.

Az NB II-ben maradt az osztályozók után a Kozármisleny és a Nyíregyháza, amely csapatok legyőzték az NB III-ből érkező csoportbajnokokat.

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Három aggasztó esemény mutatja: újra lángra kaphat az elmúlt évek legpusztítóbb háborúja

Három aggasztó esemény mutatja: újra lángra kaphat az elmúlt évek legpusztítóbb háborúja

A szíriai polgárháború kisebb-nagyobb megszakításokkal, de több mint 12 éve tart. A törésvonalak számtalanszor változtak, feltűntek és eltűntek csoportok, átalakultak koalíciók, jöttek és mentek frakciók, az ország egyes részei pedig rengetegszer cseréltek gazdát. Az elmúlt néhány évben viszonylagos nyugalom honol az országban. Ez persze nem jelenti azt, hogy teljesen megszűntek volna az összecsapások, de a harcok intenzitása már inkább csak szórványos és kisebb területekre korlátozódik. Basszár el-Asszad látszólag megnyerte a polgárháborút, hiszen újra növekszik a nemzetközi elismertsége, pedig az ország jelentős része felett továbbra sem gyakorol fennhatóságot. Az utóbbi időben három súlyosabb eset is borzolja a kedélyeket, amely jelzi, hogy a helyzet továbbra is nagyon feszült, a polgárháborúnak még egyáltalán nincs vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×