eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa, miután 11-esből berúgta csapata negyedik gólját a Club Brugge ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport utolsó, hatodik fordulójában a párizsi Parc des Princes Stadionban 2021. december 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Hivatalos: elválnak a PSG és Lionel Messi útjai

A Paris Saint-Germain bejelentette, hogy Lionel Messi az idény végén távozik a labdarúgócsapattól.

A párizsi klub szombaton a honlapján erősítette meg hivatalosan, hogy a hétszeres aranylabdás futballista két év után távozik.

Christophe Galtier vezetőedző már csütörtökön beszélt újságíróknak az argentin világbajnok távozásáról, akkor azonban a párizsi klub még cáfolatot adott ki.

A nemzetközi sajtóban már május elején írtak arról, hogy a decemberben világbajnoki címet nyert argentin futballista nem marad jelenlegi klubjában. Az átigazolási ügyekre specializálódott, általában jól értesült Fabrizio Romano akkor azt írta, hogy Messi édesapja, Jorge Messi már egy hónappal azt megelőzően közölte a döntést a párizsi klub vezetőivel.

A 35 esztendős sztárnak júniusban jár le a szerződése a PSG-nél, így ingyen távozhat.

Messi 2021 augusztusában hagyta el előző klubját, az FC Barcelonát – amelynek 2000 óta volt a tagja – és igazolt a Paris Saint-Germainhez, amellyel tavaly és idén is francia bajnokságot nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×