eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Babos Tímea a belga Ysaline Bonaventure ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének első fordulójában Melbourne-ben 2021. február 8-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Jason O'Brien

Babos Tímeának és partnerének nincs tovább

A magyar teniszezőnő szombaton búcsúzott női párosban a francia nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

Babos Tímea és a kazah Anna Danyilina kettőse 3:3-ig fej fej mellett haladt a 14. helyen kiemelt tajvani Latisa Csan, Hao-Csing Csan duóval, utána brékelőnybe került, de a rivális azonnal javítani tudott fogadóként. Baboséknak később további négy bréklehetősége volt, de egyikkel sem éltek, így az első játszmáról rövidítés döntött, melyben az ázsiai páros bizonyult jobbnak.

A folytatásban 1:1-nél a magyar érdekeltségű duó veszítette el az adogató játékát, majd 5:3-nál ez újra megtörtént, így a tajvaniak 97 perces csatában jutottak tovább.

Babos korábban 2019-ben és 2020-ban is megnyerte a Roland Garrost párosban.

Eredmény:

női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért):

Latisa Csan, Hao-Csing Csan (tajvani)-Babos Tímea, Anna Danyilina (magyar, kazah) 7:6 (7-3), 6:3

korábban:

Bondár Anna, Greet Minnen (magyar, belga)-Aojama Suko, Sibahara Ema (japán, 7.) 6:4, 6:4

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×