eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A kecskeméti Szalai Gábor, miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Kecskeméti TE - Paksi FC mérkőzésen a kecskeméti Széktói Stadionban 2023. április 28-án.
Nyitókép: MTI/Bús Csaba

Marco Rossi újonca: „két éve az NB III-ban küzdöttünk”

Szalai Gábor megfogalmazása szerint óriási utat járt be odáig, hogy Marco Rossi behívta a júniusi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

"Két éve a csapattal az NB III-ban küzdöttünk, akkor nyilván nem gondoltam volna, hogy két év múlva válogatott kerettag lehetek" - fogalmazott az M1 aktuális csatornának a Kecskemét védője, aki úgy véli: klubja jó szereplése és a sok elvégzett munka kellett ehhez. Kitért arra: bízott benne, hogy ez egyszer sikerül, hiszen gyermekként ez volt az álma, és abban is bízik, hogy pályára is tud majd lépni. A szövetségi kapitánnyal még nem egyeztetett, ám már várja, hogy sor kerüljön erre.

"Biztos vagyok benne, hogy segít, még több munkával ez még többet fog érni, önbizalom is jön mellé, és akkor ki tudja, hogy még hova vezet" - fogalmazott arra a kérdésre, hogy mennyit segíthet a kerettagság a karrierjében.

A G csoportban szereplő magyar válogatott márciusban a bolgárok elleni 3-0-s győzelemmel kezdte a kvalifikációs sorozatot, június 17-én Montenegró otthonában lép pályára, három nappal később pedig a litvánokat fogadja a Puskás Arénában.

A tabellán második Kecskemét szereplése kapcsán úgy fogalmazott: a feljutást követően úgy vélte, hogy a bennmaradás lehet a reális cél, ám ahogy sorra jöttek a jó eredmények, csapattársaival érezték, hogy ebben lehet több is.

"Szeretnénk ezüsttel zárni a szezont" - szögezte le.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×