eur:
392.78
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Manhercz Krisztián a vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának elődöntőjében, a Magyarország - Spanyolország mérkőzésen Splitben 2022. szeptember 8-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Bombahír a magyar vízilabdázás nagy gólvágójáról

Klubtársa után megy Franciaországba a vb-ezüst- és olimpiai bronzérmes válogatott játékos, Manhercz Krisztián.

Angyal Dániel után az Európa-bajnok, világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes Manhercz Krisztián is a francia CN Marseille férfi vízilabdacsapatába igazol.

"Angyal és Manhercz személyében két magyar játékos is érkezik hozzánk. Két kiváló vízilabdázóról van szó, büszkék és boldogok vagyunk, amiért a mi keretünket erősítik majd a következő szezonban" - nyilatkozta kedden az M1 aktuális csatornán Milos Scepanovic, a francia csapat vezetőedzője.

Hozzátette, ez egy nagy lehetőség számukra, és az egész csapat azt várja tőlük, hogy erősítést jelentsenek.

"Sokat profitálhatunk abból a minőségből, amit ők képviselnek a vízilabdában. Mindenki elismeri őket, de ez nem jelent újdonságot. Az, hogy ők ketten hozzánk érkeznek, sok bátorságot, önbizalmat ad nekünk a következő szezonra" - magyarázta a tréner.

Mindkét magyar pólós az OSC együtteséből távozik az idény végén, az Európa-bajnok és olimpiai bronzérmes Angyal marseille-i szerződtetését május elején jelentették be.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×