eur:
393.15
usd:
367.29
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa (b) csapattársával, Christopher Nkunkuval, miután berúgta a győztes gólt a Werder Bremen ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. május 14-i mérkőzésén Lipcsében. A Leipzig 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Nincs pánik Szoboszlai Dominik esetleges klubváltása miatt Lipcsében

Erről Marco Rose, az RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője nyilatkozott.

„Relatíve nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban. Szo kitűnően fejlődött itt, azt hiszem, ő is tudja, milyen szerepet tölt be a csapatnál, milyenek a körülmények, amelyek között dolgozhat” – mondta Rose a pénteki sajtótájékoztatón.

Hozzátette, a legfontosabb, hogy Szoboszlai most a hátralévő három mérkőzésre összpontosítson; szombaton a Bayern München otthonában szerepelnek a harmadik helyen álló lipcseiek, majd a Schalke együttesét fogadják, valamint a kupadöntőben címvédőként lépnek pályára.

„Különben pedig mindegy mit beszélünk, a végén úgyis a tények lesznek az érdekesek. De, amint mondtam, nem izgulok emiatt” – hangsúlyozta Rose, aki tavaly szeptemberben vette át a lipcseiek irányítását, és vezetése alatt Szoboszlai a – Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató – német gárda kulcsemberévé vált.

A magyar válogatott kapitányának a szerződése 2026-ig szól a Leipzignél.

Sajtóhírek szerint leginkább az angol Newcastle United szeretné megszerezni Szoboszlait, aki a héten úgy nyilatkozott, hogy még három mérkőzésig biztosan az RB Leipzigben játszik.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×