eur:
392.7
usd:
366.09
bux:
66868.48
2024. április 25. csütörtök Márk
Konrad Laimer, az RB Leipzig játékosa (j) csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután megszerezte csapata második gólját a Hoffenheim ellen a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében Lipcsében 2023. február 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Hannibal Hanschke

Szoboszlai Dominikéval azonos pályaív folytatódik most a Bayernnál

A német bajnok Bayern München labdarúgócsapata leigazolta egyik nagy riválisa, az RB Leipzig középpályását, Konrad Laimert.

Az osztrák válogatott futballista, aki 2027 nyaráig írt alá, ingyen szerződött a bajorokhoz, mivel a lipcseieknél lejárt a megállapodása.

"Valóra vált az álmom. A Bayern mindig a legmagasabb célokat tűzi ki, akárcsak én, ezért a lehető legjobb helyre kerültem" - fogalmazott Laimer, aki Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán csapattársaként kupagyőzelemmel búcsúzott a Leipzig együttesétől.

A Leipzig színeiben 190 mérkőzésen 15 gólt szerző 26 éves játékos Münchenben is együtt dolgozhat egy magyarral, ugyanis a Bayernnél Thomas Tuchel vezetőedző segítője, Lőw Zsolt.

Korábban Szoboszlai Dominik távozását pedzegették a sportági híresztelések, állítólag a Liverpool mellett még egy klub érdeklődik iránta, és olasz lapértesülés szerint a Lipcse jó ajánlat estén akár akár el is engedné. Sok a pletyka, kevés a konkrétum az ügyben. Mindenesetre az ügy miatt nem izgul Marco Rose, az RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Szoboszlai egy korábbi nyilatkozatában arra utalt, hogy szívesen fejlődne tovább Európa top öt-hat klubjának valamelyikében - igaz, emiatt később berendelte a klub vezetősége.

(A nyitóképen: Konrad Laimer, az RB Leipzig játékosa (j) csapattársával, Szoboszlai Dominikkal, miután megszerezte csapata második gólját a Hoffenheim ellen a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében Lipcsében 2023. február 1-jén.)

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×