eur:
370.88
usd:
344.36
bux:
47199.80
2023. június 2. péntek Anita, Kármen
A győri Görbicz Anita (b), valamint Rinka Duijndam (b2) és Alina Grijseels (j), a német csapat játékosai a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - BV Borussia 09 Dortmund mérkőzésen a győri Audi Arénában 2020. november 8-án. A címvédő győri együttes 38-25-re győzött.MTI/Krizsán Csaba
Nyitókép: Krizsán Csaba

Világbajnok igazol Győrbe

Természetesen női kézilabdáról van szó. A poszt pedig: kapus.

Rinka Duijndam személyében világbajnok holland kapust igazol a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

"Miután kiderült, hogy Silje Solberg anyai örömök elé néz, a klubvezetés úgy ítélte meg, hogy a következő szezonban is szükség lesz egy olyan kapusra, aki megfelelően helyettesíteni tudja norvég klasszisunkat" - áll a klub honlapjának pénteki beszámolójában.

A 25 éves játékos tagja volt a 2019-ben Japánban világbajnoki címet szerzett, illetve a 2018-ban Európa-bajnoki bronzérmes holland válogatottnak. Kisebb holland klubok után a Borussia Dortmund és a Thüringer HC csapatában szerepelt, majd tavaly nyáron a norvég Sola HK-hoz igazolt.

Endrődi Péter ügyvezető elmondása szerint Duijndam szerződése egy plusz egy évre szól.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Hova tegyem a pénzem a befektetéseket terhelő különadó után? - Díjmentes, interaktív online előadás

Hova tegyem a pénzem a befektetéseket terhelő különadó után? - Díjmentes, interaktív online előadás

Az online előadásunkon alaposan áttekintjük az új adózási helyzetet, amelyben a kormány a megtakarítási formákra 13%-os szociális hozzájárulást (szocho) vezet be, a meglévő 15%-os kamatadó mellett. Ez a változás érinteni fogja a július 1-je után keletkező kamatokat és az újonnan vásárolt értékpapírok árfolyamnyereségét. Csatlakozz hozzánk, vizsgáljuk meg együtt azokat a lehetőségeket, amelyek hozamot biztosítanak, ugyanakkor minimalizálják az adóterheket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×