eur:
394.4
usd:
362.99
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Németh András és Kleinheisler László is első gólját szerezte új csapatában

Kleinheisler László a görög Panathinaikosz, Németh András a német labdarúgó másodosztályban szereplő Hamburger SV csapatának színeiben szerezte meg első találatát vasárnap.

Kleinheislert január 12-i leigazolása óta harmadszor vetette be a görög klub. A válogatott középpályás egy órát játszott kezdőként a vendég Lamia ellen, korai találatával pedig kulcsszerepet vállalt a 2-0-s sikerből.

A 20 éves Németh András szerződtetését múlt pénteken jelentette be a hamburgi alakulat, melyben a csatár második alaklommal jutott szóhoz. Ismét csereként a hajrára küldték pályára, és a hosszabbításban állította be a 2-0-s végeredményt Rostockban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×