eur:
394.63
usd:
371.87
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Németh András és Kleinheisler László is első gólját szerezte új csapatában

Kleinheisler László a görög Panathinaikosz, Németh András a német labdarúgó másodosztályban szereplő Hamburger SV csapatának színeiben szerezte meg első találatát vasárnap.

Kleinheislert január 12-i leigazolása óta harmadszor vetette be a görög klub. A válogatott középpályás egy órát játszott kezdőként a vendég Lamia ellen, korai találatával pedig kulcsszerepet vállalt a 2-0-s sikerből.

A 20 éves Németh András szerződtetését múlt pénteken jelentette be a hamburgi alakulat, melyben a csatár második alaklommal jutott szóhoz. Ismét csereként a hajrára küldték pályára, és a hosszabbításban állította be a 2-0-s végeredményt Rostockban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×