eur:
392.53
usd:
366.02
bux:
66729.37
2024. április 25. csütörtök Márk
Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Slovan Bratislava mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. július 20-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagyon olcsón vette a góllal bemutatkozó csatárát a Fradi

Mindössze hét perccel a becserélése után betalált a Fradi téli szerzeménye, Owusu Kwabena a Paks elleni bajnokin. Közben kiderült

Mindössze hét perccel a becserélése után betalált a Fradi téli szerzeménye, Owusu Kwabena a Paks elleni bajnokin. Ez volt a ghánai támadó első NB I-es mérkőzése, amit végül a Fradi 3-1-re megnyert.

Közben spanyol lapértesülések szerint kimondottan olcsón vásárolhatta meg őt a magyar sztárklub. A La Verdad alapján az nb1.hu arról írt, hogy a zöld-fehérek 300 ezer eurót fizettek játékjogáért előző klubjának. A transzferből nem csak az azeri együttes, a Qarabag, de Kwabena korábbi klubja, a spanyol Leganes részesedést kap, méghozzá 15 ezer eurót.

A Transfermarkt oldala jelenleg 750 ezer euróra becsüli a támadó értékét.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×