eur:
392.67
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
2020. március 8-án Sevillában készített kép Zinedine Zidane-ról, a Real Madrid vezetőedzőjéről a Sevilla elleni spanyol labdarúgó mérkőzésen. Zidane 2021. május 27-én közölte, hogy azonnali hatállyal távozik a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.
Nyitókép: Miguel Morenatti

Zidane brazil kapitány lehet

Sajtóértesülések szerint Zinedine Zidane is ott van a jelöltek között a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány posztjára.

A L'Équipe című napilap ugyanakkor arról is beszámolt, hogy ha Didier Deschamps, a múlt vasárnap befejeződött katari világbajnokságon a döntőt címvédőként 11-esekkel elbukó francia csapat szakvezetője nem marad a helyén, akkor korábbi válogatottbeli csapattársa lesz a favorit jelölt a posztjára.

A cikk szerint Zidane nemcsak szakmai sikerei - három egymást követően évben Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal - teszik esélyessé Brazíliában, hanem mert több játékossal, Viniciusszal, Eder Militaóval és Casemiróval is együtt dolgozott már a seleacóból.

A brazil válogatott történetében legutóbb 1965-ben töltött be külföldi szakember a szövetségi kapitányi posztot, akkor az argentin Filpo Nuńez vezette a csapatot. Érdekesség, hogy Zidane karrierje egyik legemlékezetesebb meccsét éppen a brazilok ellen játszotta, az 1998-as franciaországi világbajnokságon az ő duplájának is köszönhetően nyertek a házigazdák 3-0-ra a fináléban.

A brazil válogatott a katari világbajnokságon a negyeddöntőben búcsúzott Horvátországgal szemben, a korábbi kapitány, Tite már előzőleg jelezte, a tornát követően távozik posztjáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×