eur:
394.29
usd:
370.42
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A szekszárdi Goree Cyesha Damian a női kosárlabda NBI döntőjének harmadik találkozóján játszott Sopron Basket - KSC Szekszárd mérkőzésen a soproni Novomatic Arénában 2022. április 23-án. A címvédő Sopron 74-52-re legyőzte a Szekszárdot, így 3-0-s összesítéssel megnyerte a párharcot, és begyűjtötte 15. aranyérmét.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Felírta magát az Európa-térképre egy soproni és egy szekszárdi női kosaras

Egyikük amerikai, másikuk honosítva magyar.

A címvédő Sopron Basketet erősítő Brittney Sykes és a szekszárdi Goree Cyesha is bekerült a második forduló álomcsapatába a női kosárlabda Euroligában.

A sorozat honlapja szerint az amerikai Sykes - aki a nyitókörben is ott volt a legjobb ötösben - azáltal kapott helyet ismét az All Star-csapatban, hogy a török Mersin otthonában aratott 75-50-es diadal során 18 ponttal, 12 gólpasszal és 5 labdaszerzéssel segítette a magyar bajnokot.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd honosított játékosa, Goree történelmi mérkőzésen nyújtott elképesztő teljesítményt szerdán, amikor a tolnaiak odahaza kétszeri hosszabbítás után 103-101-re legyűrték a legutóbb ezüstérmes török Fenerbahcét, és második EL-idényükben megszerezték fennállásuk első győzelmét az elitsorozatban. A 29 éves Goree 30 ponttal, 5 gólpasszal és 3 labdaszerzéssel emelkedett ki a mezőnyből.

Az Euroliga második köre igazi diadalmenet volt magyar szempontból, ugyanis a harmadik csapat, a DVTK is nyert, méghozzá egy dudaszós kosárral 79-78-ra a belga Mechelen ellen.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×