eur:
393.42
usd:
367.9
bux:
65933.27
2024. április 24. szerda György

A címvédő Milan legyőzte a Juventust

A címvédő AC Milan házigazdaként 2-0-ra nyert a Juventus ellen az olasz labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának szombati rangadóján.

Az első félidőben Rafael Leao kétszer is gólt szerezhetett volna, ám a 20. percben egy szöglet után a kapufát találta el, a 34.-ben pedig a kísérletét Wojciech Szczesny a kapufára ütötte. Mégsem ért véget hazai gól nélkül az első félidő, mivel a szünet előtt Fikayo Tomori bombázott a léc alá.

Az 54. percben Brahim Diaz egy látványos szóló után megduplázta a címvédő előnyét, ami kitartott egészen a lefújásig.

A torinói csapat immár négy mérkőzés óta nyeretlen milánói riválisával szemben, mérlege tavaly tavasz óta két döntetlen és két vereség.

Az Internazionale idegenben 2-1-re nyert a Sassuolo ellen. A vendégek mindkét gólját Edin Dzeko szerezte a szombat délutáni összecsapáson, ezzel a 36 éves és 205 napos bosnyák csatár az Inter történetének legidősebb duplázója lett a Serie A-ban.

A hazaiak két győzelem után maradtak pont nélkül.

Serie A, 9. forduló:

AC Milan-Juventus 2-0 (1-0)
Sassuolo-Internazionale 1-2 (0-1)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×