eur:
394.24
usd:
370.36
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Budapest, Hungary - August 29, 2014: Groupama Arena the home of the FerencvĂĄrosi Torna Club, Budapest, Hungary. The second largest stadium in Hungary. The best-known part of the club is the mens football team.
Nyitókép: to_csa/Getty Images

Kubatov Gábor: "a jobb csapat győzött" - Dibusz Dénes: nem állunk készen a BL-re

Dicsérte a Ferencváros vezetőjének sportszerű megnyilatkozását az FTC ellen győztes azeri futballklub elnöke.

"Láttam, hogy mit nyilatkozott Kubatov Gábor: az erősebb csapat győzött. Köszönjük szépen, jól esik az elismerés. Azt gondolom, hogy a mostani csapatunk talán minden idők legerősebb Qarabagja" – egyebek közt ezt nyilatkozta az azeri klub elnöke a keddi budapesti mérkőzés után. Tahir Gozal szavait az origo.hu idézte. A portál arról is hosszan ír, hogy az azeri sajtó mennyire tárgyilagosan foglalkozott a mérkőzéssel.

Az online újságból megtudhatjuk azt is, hogy a kaukázusi ország legnagyobb, labdarúgással foglalkozó netes portálja, a footballplus.az leközölte Dibusz Dénesnek azt a kijelentését, mely szerint

"a Fradi nem áll készen a BL-csoportkörre."

A meccs utáni helyzetet elemezve az origo.hu megírta, hogy a budapesti 3-1-es győzelmével a Qarabag további 0,250 UEFA koefficiens pontot szerzett Azerbajdzsánnak, amelynek így már 14 500 pontja van, és ezzel a 29. helyen áll az európai nemzetek rangsorában.

A Qarabag egyébként azzal, hogy már biztosan legalább az Európa-liga csoportkörében szerepel, máris garantáltan kap ötmillió eurót az UEFA-tól. Ez az összeg pedig nyilván nőni fog, ha az azeri csapat legyőzi következő ellenfelét, a cseh Viktoria Plzent és bejut a BL-csoportkörébe.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×