eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
SYDNEY, AUSTRALIA - MAY 25: Ousmane Dembele of FC Barcelona looks on during the match between FC Barcelona and the A-League All Stars at Accor Stadium on May 25, 2022 in Sydney, Australia. (Photo by Jason McCawley/Getty Images)
Nyitókép: Jason McCawley/Getty Images

Döntetlent játszott a Barcelona és a Juve a látványos gólok meccsén – videó

Először nem nyert a Barcelona az idei amerikai túráján, de nem lehettek szomorúak a hívei. A csapat látványos gólokat hozó mérkőzésen, 2–2-t játszott a Juventusszal. Ousmane Dembélé és Moise Kean gólpárbajt vívott.

A dallasi Cotton Bowlon 58 127 néző előtt a francia világbajnok szerzett vezetést a 34. percben, majd az olasz válogatott csatár egyenlített a 39. percben. Alig egy perccel később Dembélé ismét vezetéshez juttatta a katalánokat, Kean az 50. percben, egy lepattanó labdát értékesítve állította be a végeredményt.

A Barcelonában ezúttal Raphinha nem kezdett, a Ter Stegen – Sergi Roberto, Christensen, Èric Garcia, Jordi Alba – Busquets, Kessie, Nico – Dembélé, Aubameyang – Lewandowski tizenegyet választotta Xavi. A jobbhátvéd bő félóra után megsérült Dest állt a helyére, majd a második félidőben jöttek az újabb cserék, Iñaki Peña, Ansu Fati, Pjanić, Frenkie De Jong, Raphinha, Gavi, Piqué, Depay, Balde, Pablo Torre, Collado, Abde és Casadó. Senki sem játszotta végig a mérkőzést.

A Juventusban két új szerzemény is játszott, a brazil védő Bremer, valamint Ángel Di María, akinek állítólag a Barcelonától is volt ajánlata. A Szczesny – Danilo, Bremer, Bonucci, Alex Sandro – Cuadrado, Zakaria, Locatelli,– Di María, Rovella – Kean tizenegy kezdett, Perin, Gatti, Rugani, Compagnon, Pellegrini, Faglioli, Barbieri, Soule és Cudrig játszott még. Nicolo Rovella, akit a Genoától rendelt vissza a Juve végigjátszotta a mérkőzést, ami azért érdekes, mert állítólag kölcsönadni tervezi őt a torinói klub.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×