eur:
390.71
usd:
364.58
bux:
68279.76
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

Madaras Norbert: picit jobbak vagyunk, mint a Jug

De ezt be is kell bizonyítani csütörtökön, lehetőleg egy pörgős BL-mérkőzésen - mondta.

Madaras Norbert, az FTC-Telekom Waterpolo szakosztályelnöke szerint a férfi Bajnokok Ligája belgrádi nyolcas döntőjében érdekelt együttes "picit jobb", mint csütörtöki negyeddöntős ellenfele, a Jug Dubrovnik.

"Szerintem picit jobbak vagyunk mint a Jug, persze ezt be is kell bizonyítanunk. Azt gondolom, ha úgy játszunk, ahogy tudunk, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést" - mondta a gárda szerdai edzése közben a közmédiának a játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezető, aki szerint arra kell majd törekednie az együttesnek, hogy lehetőleg egy pörgős, sokgólos mérkőzésre kényszerítse horvát riválisát.

Madaras Norbert megjegyezte, a szezon előtt még kicsit bizonytalan volt a csapat várható szereplése, hiszen a keret fele kicserélődött, ugyanakkor ő személy szerint bízott a szakmai stábban, illetve az újonnan érkezők képességében, és már ősszel lehetett látni, hogy sokra hivatott a gárda.

A magyar bajnok és kupagyőztes zöld-fehérek szerda reggel indultak útnak Szerbiába, a határon egyórás várakozást követően léphettek be az országba.

A csapatra a megérkezést követően koronavírusteszt várt, mindenki negatív eredményt szolgáltatott, ugyanakkor helyi információk szerint a francia CN Marseille nem volt ilyen szerencsés, ott ugyanis két játékosnak is pozitív lett a mintája.

A csapat mindössze ötperces távolságra lakik a BL nyolcas döntőjének otthont adó, a házigazda Novi Beograd otthonául szolgáló Április 11. uszodától. A fedett létesítmény nem igazán mondható korszerűnek, a két kapu mögé ideiglenesen felhúzott lelátókkal együtt is csak körülbelül kétezer néző foglalhat majd helyet.

Ettől függetlenül biztosan remek lesz a hangulat, a 2019-ben győztes, tavaly döntős Ferencvárost várhatóan körülbelül száz szurkolója buzdítja majd a helyszínen.

A Ferencváros a nyolcas döntő csütörtöki nyitónapján az utolsó mérkőzést játssza, ellenfele a négyszeres győztes horvát Jug Dubrovnik lesz.

A találkozót 20.30-tól az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×