eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Fehérvár játékosai az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (ICEHL) döntőjének negyedik mérkőzésén játszott Hydro Fehérvár AV19 - EC Red Bull Salzburg találkozó végén a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban 2022. április 11-én. A Salzburg 3-1-re győzött az utolsó mérkőzésen, ezzel negyedszer is legyőzte a Fehérvár csapatát és megnyerte a döntőt.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

A címvédővel találkozik a Fehérvár a BL-ben

Hosszú idő után szerepelhet újra magyar csapat a jégkorong Bajnokok Ligájában.

A címvédő svéd Rögle, a svájci Zürich Lions és a lengyel Katowice lesz a fehérváriak ellenfele a BL csoportkörében - derült ki a sorsoláson. A csoportból az első két helyezett jut tovább.

Az osztrák liga ezüstérmese révén először van magyar szereplője a sorozatnak. A meccseket szeptemberben és októberben rendezik.

"Nagyon örülök a sorsolásnak, igazi nagycsapatok érkeznek majd hozzánk, és mi is utazunk hozzájuk. Nagy kihívás és jó versengés lesz a számunkra a sorozat. A címvédő Röglében és a Zürichben sztárok játszanak, a Katowice a lengyel bajnok. A svájciak már tudják, mi vár rájuk Fehérváron, hiszen a 2006-os Kontinentális Kupa négyes döntőjében már láttuk őket vendégül" - mondta az MTI-nek Szélig Viktor, a Volán általános igazgatója.

A magyar klubok közül legutóbb a Dunaferr indult az akkori BEK-ben még 1996/97-ben, azaz 25 év kihagyás után lesz újra magyar csapat a legrangosabb európai klubsorozatban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×