eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A bajnok Győri Audi ETO KC csapata a női kézilabda NB I-ben játszott DVSC Schaeffler - Győri Audi ETO KC  mérkőzés után a debreceni Hódos Imre rendezvénycsarnokban 2022. május 20-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Megizzadt Debrecenben, de bajnok a Győr

Az FTC és az ETO is nyert, a gólkülönbsége utóbbinak lett jobb.

A Győri Audi ETO KC 16. alkalommal megnyerte a női kézilabda NB I-et, mivel pénteken 28-25-re győzött Debrecenben, így pontazonossággal zárt a tabellán a tavalyi bajnok Ferencvárossal, de a gólkülönbség a győrieknek kedvezett.

A Bajnokok Ligája-elődöntős vendégek abban a tudatban léptek pályára szezonbeli utolsó élvonalbeli meccsükön, hogy jobb gólkülönbségüknek köszönhetően győzelmük esetén visszahódítják a bajnoki címet a Ferencvárostól.

Mivel a két nagy rivális azonos pontszámmal (50-50) zárt a tabellán, közöttük az összgólkülönbség döntött. Ennek megállapításakor csak azokat a meccseket vették figyelembe, amelyeket ugyanazon ellenfelekkel szemben, azonos pályaválasztással a játéktéren ténylegesen lejátszottak. A Győr 308-as, az FTC 269-es gólkülönbséggel végzett, kettejük versenyfutását pedig 269-237-re nyerte az ETO.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×