eur:
395.33
usd:
366.29
bux:
65165.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Felesége lefilmezte a futballista halálát

Néhány napos késéssel, de kiderült, hogy Mourad Lamrabatte egykori élvonalbeli marokkói-holland futballista volt annak a halálos balesetnek az áldozata, ami néhány napja Mallorca szigetén történt.

Lamrabatte felesége – nem sejtve, milyen borzalom történik – egy videóban dokumentálta a tragédiát, amelyen a 31 éves férfi egy 30 méter magas szikláról úgynevezett sírkövezési mutatványt hajt végre. A körülbelül egy évtizede divatba jött őrület – amelyet egyébként sokan nem kevés alkohol hatására követnek el – egy önveszélyes ugrás egy magas szikláról, melynek során egyenes testtartásban úgy kell elérni lábbal a víz felszínét, mintha egy sírkövön lévő feszületről maga Jézus Krisztus ugrana a mélybe.

Lamrabatte rosszul számolta ki az ugrást, félelmetes sikolyt hallatott, mielőtt sziklákba ütközött és a vízbe zuhant. Felesége és gyerekei egy hajóról nézték a sziklát, ahonnan a néhai futballista leugrott. A feleség sikoltozása hallatszik: „Istenem!”, mielőtt a felvétel véget ér.

Nem sokkal ezután a hatóságok megérkeztek a helyszínre, és megtalálták Lamrabatte holttestét. A helyi hírügynökségek arról számoltak be, hogy a rendőrök csak másnap tudták kihallgatni a feleségét, mivel sokkos állapotba került férje elvesztése miatt.

A boncolási eredmények azt mutatták, hogy Lamrabatte nem halt bele a becsapódáskor szerzett sérülésekbe, hanem félájultan vízbe fulladt.

Egykori klubja, a Vitesse részvétét fejezte ki családjának és barátainak. „A Vitesse azt a szomorú hírt kapta, hogy Mourad Lamrabatte elhunyt” – közölte a holland klub a Twitteren.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×