eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Csodagól Szentlőrincen, ez akár Puskás-díjat is érdemelne – videó

Az ötvenméteres gólnak köszönhetően maradt bent a magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Szentlőrinc SE.

Fontos mérkőzés várt az NB II 37. fordulójában a Szentlőrinc SE csapatára, amely hazai pályán fogadta a Siófokot: ha győz – és riválisai pontokat hullajtanak –, akkor jó eséllyel a bajnokság vége előtt kiharcolhatja bentmaradását – írja a hirado.hu.

A Szentlőrinc játékosai ennek megfelelő harciassággal léptek pályára a pontvadászat ötödik helyezettje ellen, és a 36. percben már meg is szerezték a vezetést. A találkozó legszebb jelenete azonban csak ezután következett. Harsányi István szerzett labdát a saját térfelén, felnézett, s miután látta, hogy az ellenfél kapusa kint áll a kapujából, a félpályán túlról szánta lövésre magát. A labda védhetetlenül vágódott a hálóba.

A Siófoknak csak egy szépítő gólra futotta az erejéből, így a Szentlőrinc együttese – mivel a Dorog és a Csákvár a hétvégén vereséget szenvedett – rendkívül fontos pontokkal gazdagodott, és az utolsó előtti fordulóban bebiztosította helyét a NB II 2022/23-as szezonjára.

Címlapról ajánljuk
Ritka bolygótáncot fedeztek fel csillagászok

Ritka bolygótáncot fedeztek fel csillagászok

A rezonáns bolygórendszerek azonosítása azért rendkívüli jelentőségű, mivel a rendszerek kialakulásáról és a közvetlenül azt követő időszak fejlődéséről árulnak el fontos információkat a kutatóknak. Az eredmény magyar szakemberek munkáját is dicséri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. december 1. 20:13
2023. december 1. 19:41
×
×
×
×