eur:
379.07
usd:
348.59
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Jody Lukoki, a Ludogorets játékosa (k) gólt rúg a labdarúgó Európa-liga csoportkörében játszott Ludogorec - Ferencváros mérkőzésen a razgradi Ludogorec Arénában, Bulgáriában 2019. december 12-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

29 évesen elhunyt a csatár, aki két gólt is lőtt a Fradinak

Az Ajax-nevelésű holland-kongói labdarúgó, Jody Lukoki a Ludogorec játékosaként 2019 őszén két gólt is lőtt a Ferencvárosnak az Európa-liga csoportkörében.

Korábbi játékosunk, Jody Lukoki 29 éves korábban elhunyt – írta honlapján az Ajax, de a játékos legutóbbi klubja, a Twente is közölte a halálhírét. A halála oka egyelőre ismeretlen – írja a nemzetisport.hu.

Lukoki az Ajaxnál nevelkedett, 2011 és 2013 között 35 mérkőzésen összesen öt gólt szerzett az amszterdamiak felnőttcsapatában, és sorozatban három bajnoki címet nyert az együttessel. Utána játszott a Cambuurban és a Zwolléban, majd 2015-ben – a Transfermarkt adatai szerint – egymillió euróért a Ludogorechez szerződött, amelynél öt évet töltött el. 2019 őszén a Bajnokok Ligája selejtezőjében és az Európa-liga csoportkörében is pályára lépett az FTC ellen, három meccsen két gólt lőtt a magyar csapatnak, az El-ben betalált a Fradinak a hazai és az idegenbeli mérkőzésen is.

A korosztályos szinten még a holland nemzeti csapatokban szereplő, de a felnőttek között már Kongót képviselő játékos 2020 nyarán Törökországba igazolt a Yeni Malatyasporhoz, majd tavaly júliusban a Twentéhez szerződött, de az enschedei alakulatban keresztszalag-szakadása miatt egyszer sem játszott, mielőtt idén februárban felbontották a szerződését.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Abban bízunk, hogy a nehezén talán már túl vagyunk, de azért még nem engedhetjük el a gazdaság és a hazai ingatlanpiac válságos, recessziós állapotáról szóló jelzőket. Az optimistábbak már 2024 második felében a kilábalást látják, de jelenleg továbbra is igaz, hogy limitált a befektetési tranzakciót, az üresedési ráta emelkedik, és olyan „villámcsapásokra” is gyorsan kell reagálnunk az irodapiacon, mint a mesterséges intelligencia hozta esetleges munkaerő-leépítés egyes szektorokban. Egy év telt el és rengeteg piaci mozgás indult el azóta, hogy Mazsaroff Kata visszatért a Colliers Magyarországhoz, mint a cég első magyar és első női vezetője. Mindenről is kérdeztük, ami most az iroda-, vagy a munkaerőpiacon fejtörést okozhat egy vezetőnek, egy tanácsadónak, egy ingatlanfejlesztőnek vagy akármelyik sokat látott ingatlanpiaci szakértőnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×