eur:
392.76
usd:
366.1
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Tyson Fury (right) and Dillian Whyte during the WBC heavyweight title fight at Wembley Stadium, London. Picture date: Saturday April 23, 2022. (Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Nick Potts/PA Images/Getty Images

Egy irtózatos felütés lett a Cigány király utolsó megmozdulása a ringben – videó

Tyson Fury a hatodik menetben ütötte ki Dillian Whyte-ot Londonban 94 ezer néző előtt, így veretlenül vonul vissza.

Veretlenül fejezte be pályafutását Tyson Fury, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, miután szombat este a londoni Wembley Stadionban a hatodik menetben kiütötte honfitársát, a brit Dillian Whyte-ot.

A találkozót abszolút rekordot jelentő 94 ezer néző előtt rendezték a brit fővárosban, a 33 éves Fury a hatodik menetben egy óriási felütéssel küldte padlóra riválisát, a mérkőzés vezetőbírója ezt követően beszüntette az összecsapást.

Fury a meccs utáni interjúban megerősítette, ez volt karrierje utolsó fellépése.

Fury pályafutása 33. mérkőzésén a 32. győzelmét aratta, egy döntetlenje van, Volodimir Klicsko 2015-ös legyőzése után egy ideig a másik három nagy szervezet, a WBA, az IBF és a WBO vb-címeit is birtokolta.

A legendás ukrán öklöző elleni sikerét követően Fury gödörbe került, mentális problémákkal küszködött, és kábítószert is használt, ám 2018-ban sikeresen tért vissza, s 2020 februárjában Deontay Wilder legyőzésével elhódította a WBC övét, amit tavaly októberben Wilder kiütésével megvédett. Az amerikai sportolóval háromszor csapott össze, első, 2018 decemberében rendezett csatájuk döntetlenre végződött.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×