eur:
393.23
usd:
367.93
bux:
67044.93
2024. április 26. péntek Ervin
BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 04: Xavi Hernandez, head coach of FC Barcelona looks on prior the La Liga Santander match between FC Barcelona and Real Betis at Camp Nou on December 04, 2021 in Barcelona, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images)
Nyitókép: Eric Alonso/Getty Images

Három gólt kapott, kiesett a Barcelona az Európa-ligából

Óriási meglepetésre nem jutott be a labdarúgó Európa-liga elődöntőjébe az FC Barcelona, miután 3-2-re kikapott az Eintracht Frankfurttól. A katalánok a Camp Nouban egyetlen pillanatra sem álltak továbbjutásra.

Az első találkozó 1-1-es döntetlene után az is kérdés volt, megszerzi-e a Barcelona Xavi irányítása alatt az első hazai győzelmét a nemzetközi kupaporondon. Emlékezetes, hogy a Barca a Napoli, majd a Galatasaray ellen is úgy jutott tovább az előző fordulókban, hogy a hazai döntetlen után idegenben nyert.

Az Eintracht azonban élete mérkőzését játszotta, s Filip Kosztics két, illetve Borré egy góljával a 90. percben 3-0-ra vezetett. A szokatlanul hosszú, 12 perces hosszabbításban a katalánok két gólt is szereztek (Busquets, Depay), de a másodikat a mérkőzés utolsó lövéséből, így már nem volt esélyük az egyenlítésre.

A Barcelona e találkozó előtt 15 mérkőzésen maradt veretlen, minden sorozatot figyelembe véve, 11-szer nyert négy döntetlen mellett.

Az Eintracht Frankfurt 4-3-as összesítéssel elődöntőbe jutott, ellenfele az Olympique Lyon ellen 3-0-ra nyerő West Ham United lesz. (A másik ágon: Rb Leipzig–Rangers FC). A német klub története során ötödször játszott nemzetközi kupamérkőzést idegenben, spanyol klub ellen, s még soha nem veszített.

A Konferencia Ligában a Feyenoord, az AS Roma, a Leicester City és az Olympique Marseille maradt állva, az elődöntő párosítása: Leicester City–AS Roma, Feyenoord–Olympique Marseille.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ultimátumot kapott a TikTok – Mégis miért?

Ultimátumot kapott a TikTok – Mégis miért?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében a Tiktok anyacége és az amerikai kormány csörtéjéről volt szó, amelynek a vége akár az is lehet, hogy a platformot betilthatják a tengerentúlon. Vendégünk volt Keleti Arthur, kibertitok jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) alapítója. A második blokkban a friss munkaerőpiaci adatokat elemeztük Hornyák Józseffel, a Portfiolio makrogazdasági elemzőjével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×