eur:
391.27
usd:
366.62
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
MELBOURNE, AUSTRALIA - 2022/03/28: A Welcome Back Melbourne sign is displayed above the main pit straight. The 2022 Australian Formula One Grand Prix preparations continue at the Albert Park Grand Prix Circuit. (Photo by George Hitchens/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
Nyitókép: George Hitchens/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Ausztrál Nagydíj: majdnem végzetes hiba történt

Három csapat felszerelése kis híján lemaradt az idei harmadik Forma–1-es futamról.

A hétvégén két év kihagyás után újra Ausztrál Nagydíjat rendeznek a Forma–1-ben, de nem sok hiányzott hozzá, hogy óriási logisztikai hiba árnyékolja be a visszatérést – írja a vezess.hu.

Melbourne-be hajón érkezett a Forma–1 rakománya, az egyik szállítóhajó azonban elakadt Szingapúrban. A DHL egyik vezetője személyesen repült a helyszínre, hogy intézkedjen, végül három teherszállító repülőt rendelt Szingapúrba.

A hajóról a gépekbe pakolták át az F1-es felszereléseket, így végül időben megkezdhette a munkát minden csapat. A DHL szerint a globális szállítmányozásban egyébként elképesztő káosz és licitháború alakult ki: míg korábban egy Európa–Ázsia–Európa szállítókör kijött konténerenként 900 dollárból, most nagyjából 20 ezer az ár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×