eur:
390.7
usd:
364.13
bux:
68189.36
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
16 February 2022, Austria, Salzburg: Soccer: Champions League, RB Salzburg - Bayern Munich, knockout round, round of 16, first leg: Salzburgs Chikwubuike Adamu celebrates the 1-0. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Sven Hoppe/picture alliance / Getty Images

A Salzburg kihagyta a nagy esélyt, a Liverpool magabiztosan nyert

A Salzburg végig jobban játszott, mint a Bayern a labdarúgó Bajnokok ligája nyolcaddöntőjének egyik szerdai mérkőzésén, de a 90. percben kapott gól miatt nem tudott nyerni (1-1). A Liverpool a második félidőben mutatott jó játékával 2-0-ra nyert az Internazionale otthonában.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN. A két összeállítás. Salzburg: Köhn - Kristensen, Solet, Wöber, Ulmer - Capaldo, Camara, Seiwald, Aaronson - Adeyemi, Okafor. Bayern München: Ulreich - Pavard, Süle, Hernandez - Kimmich, Tolisso, Gnabry, T. Müller, L. Sané, Coman - Lewandowski.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC. A két összeállítás. Inter: S. Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Dzeko, L. Martinez. Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Fabinho, Thiago, Elliott - Salah, Diogo Jota, Mané

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Lautaro Martínez lapos lövése elkerülte a liverpooli kaput.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. A San Siróban eltelt az első negyedóra, senki nem kockáztat semmit.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Okafor megsérült, le kellett cserélni, Adamu állt be.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Sadio Mané jó helyzetből a kapu mellé fejelt. Nagy helyzet volt, de még nagyobb Calhanoglué a másik oldalon, a lécre vágta a a labdát.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Adamu nagyszerű csere volt, Gnabry labdavesztése után végigvitt e4gy kontrát és látványos gólt lőtt a sérült Manuel Neuert helyettesítő Ulreich kapujába.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Meglepetésre sokkal veszélyesebben játszik az osztrák bajnok. Aaronson kísérleténél Ulreich szépen védett.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Többet van az Internél a labda, még csak nem is kevés a kapura lövési kísérlet, de az első félidő második felében alig akadt helyzet.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Továbbra sem megy a Bayernnek, meglepő, mennyire nem veszélyes kapura Nagelsmann csapata.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Az Inter hívei nagyon lelkesek, de az eredmény az angolok számára kedvezőbb.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Jürgen Klopp nem lehet nagyon elégedett, Fabinho, Elliott, Mané lement, Henderson, Keita és Luiz Díaz beállt. Így már négyet változtatott a német edző, Firmino is beállt, még a félidő elején, Jota helyére.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Luis Diaz rögtön helyzetbe került, Skriniar blokkolt.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Alexis Sánchez is beszállt az olaszokhoz.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-1. Robertson szöglete után Firmino tökéletesen csúsztatta a túlsó sarokba a labdát.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Újabb nagy helyzetet hagytak ki az osztrákok, Adeyemi és Adamu is gólt lőhetett volna.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-2. Késlekedtek az Inter védői a saját tizenhatoson belül, Mohamed Szalah pedig fordulásból a kapuba lőtt.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-2. Thiago lement, Milner még brusztol egy kicsit a pálya közepén. Hármat cserélt Inzaghi.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-1. A Bayern még egyszer nekidurálta magát, Thomas Müller továbbcsúsztatta a labdát, Kingsley Coman pedig berúgta.

Végeredmények:

Internazionale–Liverpool 0-2

Salzburg–Bayern München 1-1

A visszavágókat március 8-ánrendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×