eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Két négyes sorozat szakadt meg a debreceni stadionban

A Debreceni VSC háromgólos vereséget szenvedett a vendég Mezőkövesdtől a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati játéknapján.

A kövesdiek ezzel megszakították négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatukat, a DVSC pedig négy veretlenül megvívott találkozó után kapott ki ismét.

A Debrecen kezdte aktívabban a találkozót, de a vendégek védelme magabiztosan állt a lábán. Miután egy szöglet után előnybe került a Mezőkövesd, fordult a játék képe, a kövesdiek kihasználták, hogy a hazaiak rendkívül pontatlanul játszottak, és némi mezőnyfölényt alakítottak ki. Az első félidő hajrája aztán megint a házigazdáké volt, akik kapufák után közvetlenül a szünet előtt büntetőhöz jutottak, miután egy szögletnél Kocsis fellökte Baráth-ot a kapu előterében. A 11-est Dzsudzsák magabiztosan értékesítette.

A fordulást követően ismét a vendégek futballoztak veszélyesebben, és a sokadik helyzetüket gólra váltották. A vezetés megszerzése után is lendületben maradtak, s öt perc elteltével - lemásolva a második találat előtti koreográfiát - újra bevették Hrabina kapuját, ezzel eldőlni látszott a mérkőzés. A hajrá nem tartogatott fordulatot, sőt, a Mezőkövesd egy újabb jobb oldali akció végén még növelte is előnyét, így megérdemelten távozott három ponttal.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×