eur:
393.73
usd:
365.07
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 06: Pierre-Emerick Aubameyang of Arsenal runs for the ball during the Premier League match between Everton  and  Arsenal at Goodison Park on December 06, 2021 in Liverpool, England. (Photo by Naomi Baker/Getty Images)
Nyitókép: Naomi Baker/Getty Images

Aubameyang befutott Barcelonába - cselek, gólok, jövő

Kicentizték az igazolást a katalán klub vezetői.

Pierre-Emerick Aubameyang és az FC Barcelona labdarúgócsapata 2025. június 30-ig szóló szerződést kötött.

A katalán klub szerdán hivatalos közleményben jelentette be, hogy a 32 éves támadó leigazolását, illetve azt, hogy ingyen szerezték meg az Arsenaltól, miután a futballista és a londoni alakulat - a korábbi sajtóhíreknek megfelelően - szerződést bontott. A gaboni válogatott futballista

kivásárlási ára 100 millió euró lesz, és 2023 nyarán lehetősége lesz távozni.

Joan Laporta újságíróknak már kedden beszámolt Aubameyang érkezéséről, hozzátéve, hogy az ügylet befejezéséhez szükséges dokumentumok "csak egy perccel az átigazolási időszak zárása előtt érkeztek meg Londonból".

Aubameyang az utóbbi hónapokban kegyvesztetté vált az Arsenalnál,

sőt, a csapatkapitányi posztot is visszavonta tőle Mikel Arteta, az Ágyúsok vezetőedzője fegyelmi okok miatt.

A Barcelona 21 mérkőzésen 35 pontot szerzett a La Ligában, ezzel jelenleg az ötödik helyen áll. A Bajnokok Ligájából a csoportkör után, míg a spanyol Király Kupából már a nyolcaddöntőben búcsúzott, tavasszal a nemzetközi porondon az Európa-ligában érdekelt még, ahol a nyolcaddöntőbe jutásért a Napolival találkozik.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×