eur:
395.68
usd:
366.57
bux:
65672.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A kormany.hu által közreadott képen koronavírussal fertőzött, lélegeztetőgépre kötött beteget lát el egy védőfelszerelést viselő orvos az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kialakított izolációs teremben 2020. április 21-én.
Nyitókép: MTI/kormany.hu/Árvai Károly

Válságos állapotban van Csollány Szilveszter

Az olimpiai bajnok tornászt az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik.

A hét elején érkezett a drámai hír: Csollány Szilveszter koronavírusos, és a versenyzéstől 2003-ban visszavonult, olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász lélegeztetőgépre került. Családja nem árul el részleteket az állapotáról. A Bors azt megtudta, hogy - ellentétben a felröppent információkkal - a múlt pénteken tüdőgyulladással a soproni kórházba kerülő, majd a gyorsan romló állapota miatt Budapestre szállított volt sportoló még mindig az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán van. Továbbra is lélegeztetőgépen tartják, állapota válságos.

A Blikk azt írta, hogy elképzelhető, Csollányt is olyan, az életfunkciókat fenntartó, műtüdőként működő ECMO-készülékkel (extrakorporális membránoxigenizációs gép) kezelik, amilyennel a fideszes Bányai Gábor parlamenti képviselőt segítették koronavírus-fertőzése idején, 69 napon át. Mindenesetre a sporttársak egy emberként szorítanak azért, hogy az 51 éves sportember meggyógyuljon.

"Lesújtott minket a hír, és az egész tornásztársadalmat sokkolta. Mást nem mondhatok, csak azt, hogy imádkozunk Csollányért, és szurkolunk, hogy újra a mindannyiunk által ismert, vidám Szilvesztert láthassuk újra" – nyilatkozta Magyar Zoltán, a Magyar Tornaszövetség elnöke korábban a lapnak.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×