eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
DOHA, QATAR - FEBRUARY 06: General view of the outside of the Al Bayt Stadium, situated in the Northern City of Al Khor which is set to become one of the Stadiums used for the 2022 World CUp ahead of the FIFA Club World Cup Qatar 2020 on February 06, 2021 in Doha, Qatar. (Photo by Mohamed Farag - FIFA/FIFA via Getty Images)
Nyitókép: Mohamed Farag – FIFA/FIFA/Getty Images

Katar kész van: befejezték mind a nyolc vb-stadiont

Pontosan egy év múlva kezdődik a labdarúgó-világbajnokság.

A jövő évi katari labdarúgó-világbajnokságon szerepet kapó mind a nyolc stadion építése befejeződött.

Az előkészületek állásáról Nasszer al-Hater, a torna szervezőbizottságának főigazgatója nyilatkozott annak kapcsán, hogy

pontosan egy év múlva kezdődik a 32 csapatos világbajnokság.

"Az összes aréna elkészült, és reményeink szerint időben és teljes egészében végzünk a kapcsolódó közlekedési és egyéb infrastrukturális fejlesztésekkel is" – mondta al-Hater.

A jövő évi katari tornát november 21. és december 18. között rendezik öt város nyolc stadionjában. A főváros, Doha három pályát is ad a vb-nek, köztük az egyetlen régi építményt: a hetvenes évek közepe óta használt, időközben azonban teljesen átépített-felújított Kalifa Nemzetközi Stadiont.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×