eur:
394.53
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Rafael Nadal spanyol (b) és Roger Federer svájci teniszező, az európai csapat tagjai az ez évi Laver-kupa genfi beharangozásán 2019. szeptember 18-án. A kupáért a hat legjobb európai játékos küzd a világ többi részének hat legjobbjával, az eseményt szeptember 20. és 22. között rendezik a svájci városban.
Nyitókép: MTI/EPA/KEYSTONE/Martial Trezzini

Letaglózó hír Roger Federer rajongóinak

A 20-szoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező biztosan nem tér vissza a teniszpályára jövő év közepéig.

A 40 éves svájci klasszis a Le Matin weboldalnak azt mondta, "nagyon meglepődne", ha el tudna indulni a jövő nyáron sorra kerülő wimbledoni bajnokságon.

A korábbi világelső három térdműtéten esett át, szeptember közepén azt mondta, zajlik a rehabilitációja, jól érzi magát, és lépésről lépésre halad előre a gyógyulásban.

Federer egyéves kihagyás után márciusban, Dohában tért vissza, majd augusztusban bejelentette, hogy újabb beavatkozás esedékes a jobb térdében, ezért nem indul a US Openen, és hónapokig nem versenyezhet. A négygyermekes családapa legutóbb a wimbledoni negyeddöntőben játszott, majd lemondta a szereplést a tokiói olimpián.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×