eur:
389.33
usd:
362.68
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A magyar szurkolók ünnepelnek, miután a válogatott 1-1-es döntetlent játszott a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában rendezett Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én.
Nyitókép: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

Magyarország-San Marino - Indulhat a roham a jegyekért

3000-12 000 forint közötti összegért vásárolhatók meg, névre szólnak.

Péntektől lehet jegyet váltani a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai világbajnoki selejtezőmérkőzésére, melyet jövő pénteken játszik San Marino ellen.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai tájékoztatása szerint elsőként a Szurkolói Klub tagjai - a szokásos húszszázalékos árengedménnyel - juthatnak hozzá a belépőkhöz pénteken 10 órától a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Aki nem tagja a Szurkolói Klubnak, az jövő hétfőn 10 órától vásárolhat belépőt egészen a mérkőzés napjáig.

A jegyek elhelyezkedéstől függően 3000, 6000, 9000 és 12 000 forintba kerülnek. A tikettek névre szólnak, egy személy egy tranzakció során legfeljebb négyet vásárolhat.

A Magyarország-San Marino összecsapást jövő hét pénteken 20.45-től rendezik a Puskás Arénában. A nemzeti együttesnek már csak matematikai esélye van a vb-részvétel kiharcolására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×