eur:
394.4
usd:
371.39
bux:
66942.82
2024. április 16. kedd Csongor
21 August 2021, Berlin: Football: Bundesliga, Hertha BSC - VfL Wolfsburg, Matchday 2 at Olympiastadion. Head coach Pal Dardai (l) of Hertha gives instructions to his player Kevin-Prince Boateng. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by Soeren Stache/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Nekiment Dárdai Pálnak, aztán hűségesküt tett a Herthának

Kevin-Prince Boateng azt állítja, az élete a berlini klubról szól.

A válogatott szünet előtti edzések egyikén veszett össze Dárdai Pállal a Hertha BSC csattára, Kevin-Prince Boateng, az esetet a média is felkapta. A szombati Frankfurt elleni meccsre azonban visszatér, és a klub honlapján érdekes nyilatkozatot tett.

"A szenvedély és az érzelmek vezérelnek, ezért vagyok újra itt. Az életem erről a klubról szól, naponta 24 órát dolgozom azon, hogy segíthessek a csapatnak. A kispadon ülni ugyanolyan nekem, mint a pályán gürizni, onnan is segíteni akarok" – idézi Boatenget a rangado.24.hu.

A Hertha hét bajnokiból ötöt elveszített, ezért igen nehéz helyzetben van, a csatár szerint kulcsfontosságú lesz a szombati, Frankfurt elleni találkozó.

„Ez egy olyan mérkőzés, amit meg kell nyernünk. Teljesen mindegy, hogyan. Előtte és utána lehet haverkodni és ölelkezni, de 90 percig kőkemény munka és harc vár ránk.”

Egy változás már biztos a klubnál, azonnali hatállyal távozik posztjáról Carsten Schmidt, a Hertha BSC ügyvezetője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Kijev közben elutasította azt az amerikai kérést, hogy ne támadjanak orosz olajfinomítókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×