eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Franck Boli (b) és Nguen Tokmac, a Ferencváros gólszerzői a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Dinamo Kijev mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2020. október 28-án.  Ferencváros - Dinamo Kijev 2-2.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Visszakerült a Fradiba a száműzött csatár

Ismét az első csapattal készül a magatartásbeli problémák miatt az NB III-as együtteshez irányított Franck Boli.

A válogatott szünetben is keményen dolgoznak a Fradi játékosai, és a hétfői edzésről feltöltött képeken az nb1.hu vette észre, hogy ismét Peter Stöger irányításával készül Franck Boli.

Az elefántcsontparti csatárt az osztrák szakember már kétszer is eltanácsolta az első csapattól, és az Európa-ligába sem nevezte be a Ferencváros, sőt az utóbbi időben csak a második csapatában jutott szóhoz: négy NB III-as bajnokin lépett pályára, egyetlen gólját a Dabas ellen szerezte.

Nemcsak Boli tért vissza az edzőpályára, hanem két, eddig sérüléssel bajlódó futballista is: Szánthó Regő és Robert Mak is. Mindketten legutóbb a DVSC elleni augusztus végi bajnokin léphettek pályára az NB I-ben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×