eur:
392.81
usd:
365.44
bux:
66607.35
2024. április 26. péntek Ervin
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa bemelegít a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának második fordulójában játszott Manchester United - Villarreal mérkőzés előtt a manchesteri Old Trafford Stadionban 2021. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/AP/Dave Thompson

Ezt aligha tudta Cristiano Ronaldóról

Cristiano Ronaldo szerda este a Bajnokok Ligája szereplési rekordere lett, de ez csak az egyik ok, ami miatt ismét a futbalhírek élére került.

A portugál szupersztár a 178. BL-mérkőzését játszotta, ezzel megelőzte Iker Casillast, az eddigi társrekordert. Ronaldo a 2014-es negyeddöntő óta, hét és fél év alatt, aktuális csapatának mindössze négy BL-mérkőzését hagyta ki. Már régen ő tartja a sorozat gólrekordját is.

Ami a szereplési számokat illeti, az élcsoport:

1. Cristiano Ronaldo 178

2. Iker Casillas 177

3. Xavi Hernandez 151

3. Lionel Messi 151

5. Raúl González 142

6. Ryan Giggs 141

Ronaldo a 95. percben lőtte a Villarreal elleni győztes gólt, ezzel utolérte Sergio Agüerót:

ők ketten szerezték a legtöbb BL-gólt a rendes játékidő 90. percében, illetve az azt követő rövid hosszabbításban (3-3).

Nevéhez fűződik még egy érdekesség: 36 évesen és 236 naposan lőtte legutóbbi BL-gólját, nála idősebb futballista korábban csupán egy szerzett európai kupagólt a Manchester United mezében az Old Traffordon: 36 évesen és 282 naposan, 1993-ban, a Galatasaray ellen, ugyancsak hetes mezben, a nagyszerű Bryan Robson.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×