eur:
389.41
usd:
358.94
bux:
66038.2
2024. február 27. kedd Edina
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője egyedül a megismételt rajtnál a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2021. augusztus 1-jén. A korábbi tömeges ütközés miatt megismételt rajt pillanatában a mezőny többi versenyzője a boxutcában kerékcserén volt a hirtelen kitisztuló időjárás miatt.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Megvan, mikor debütál az új Forma-1-es verseny

Jövőre 23 futam lehet.

Jövőre május 8-án rendezik az első floridai Forma-1-es versenyhétvégét.

Ezt az egyesült államokbeli futam szervezői szerint a miami versenypálya építése a tervek szerint halad. A Forma-1-es mezőny a világbajnokság történetében először jövőre versenyez a floridai nagyvárosban.

Az F1-es versenysorozat jövő évi naptára hivatalosan még nem ismert, ugyanakkor a következő napokban várhatóan előzetes programot hoznak nyilvánosságra. A tervek szerint rekordot jelentő 23 futamot rendeznek majd, az F1 vezetősége a nemzetközi szövetség (FIA) motorsport-világtanácsának október 15-i ülése utánra ígérte a versenynaptár bejelentését.

Az idei 22 futamos vb-n sincs még minden viadalnak házigazdája: a november 19-21-i hétvége sorsa bizonytalan, mivel a koronavírus-járvány miatt az ausztrálok visszaléptek a rendezéstől.

Címlapról ajánljuk
Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben - például a kitüntetések, a kegyelmezés esetén - a lehető legszélesebb transzparencia híve. Cikkünkhöz csatolva meghallgathatja a teljes beszédet.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. február 26. 18:27
×
×
×
×